Diensten

DIENSTEN


Malu Schoonmaak biedt diverse schoonmaakdiensten zoals glasreiniging, dakgoten, dakkapellen en industriële reiniging. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze service. Voor de overige schoonmaakdiensten kunt u informeren via onze contactpagina.

Glasreiniging


Wij zijn gespecialiseerd in het wassen van ramen, kozijnen en ander glaswerk. Glazen wassen kan een intensieve en bovendien soms gevaarlijke klus zijn. Daarom nemen wij dat werk graag voor uit handen! Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Malu Schoonmaak maakt uw glazen streeploos schoon, van binnen en buiten.

Uw ramen worden weer kraakhelder!

Dakkapellen en dakgoten


Is uw dakkapel en/of dakgoot aan een grondige schoonmaakbeurt toe, maar durft u zelf het dak niet op? Wij nemen deze klus graag voor u over!


Een dakkapel vangt veel vuil, maar het schoonmaken ervan wordt vaak vergeten. Maar wanneer het vuil zich jarenlang opstapelt, kan het gebeuren dat het vuil door de beschermlaag heen gaat. In dit geval zal de dakkapel een nieuwe beplatingen nodig hebben, of opnieuw geschilderd moeten worden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Om te zorgen dat uw dakkapel in goede staat blijft,is het aan te raden om de dakkapel minimaal één keer per jaar te reinigen.


Ook een dakgoot heeft onderhoud nodig. Vuil dat zich opstapelt kan ervoor zorgen dat de dakgoot te zwaar wordt en hierdoor kapot gaat of een lekkage krijgt. Dit kan voorkomen worden door de dakgoot regelmatig te reinigen. Ook hierbij staat Malu Schoonmaak voor u klaar!


Informeer ernaar via onze contactpagina. 

Trespa en houtwerk


Door verschillende weersomstandigheden krijgt uw gevel veel te verduren. Al het houtwerk zal in de loop der jaren (licht) vervuilen. Ook trespa beplating: hiervan wordt vaak gezegd dat dit onderhoudsvrij is, maar dat wil niet zeggen dat het nooit hoeft te worden schoongemaakt.

Om uw houten of trespa gevel jarenlang mooi te houden is het altijd aan te raden om het regelmatig te laten reinigen. Malu Schoonmaak verwijdert groene aanslag, schimmel, roetafzetting en nog veel meer, waardoor uw houtwerk of trespa beplating er weer als nieuw uitziet!

Industriële reiniging


Na nieuwbouw, verbouw of verhuizing weer fris aan de slag? Ja dat kan! Malu Schoonmaak kan uw ruimte weer schoonmaken. Desgewenst is het mogelijk om het veegschoon of kant en klaar te laten schoonmaken.


Bouwreiniging


U wilt graag uw bedrijfshal, spanten of vloeren van uw fabriek of magazijn weer schoongemaakt hebben? Dat kan uiteraard bij ons! We hebben gunstige tarieven en een uitstekende service.

Vloeronderhoud


Bonnet pad-methode bij tapijt reiniging

We nevelen het tapijt in en boenen het vervolgens op met een éénschijfsmachine. Hiermee zijn vlekken en vervuiling eenvoudig te verwijderen: het vuil wordt als het ware in de pad getrokken. Deze methode van tapijt reinigen is veel droger dan de extractiemethode en vergt ook minder tijd.


Machinaal schrobben van de tegelvloer

In de meeste gevallen is de tegelvloer reinigen goed te doen met een éénschijfsmachine. Hierbij gebruiken we chemicaliën die direct na gebruik weer opgenomen worden. U heeft hierbij geen last van nare chemische luchtjes of ander ongemak. De tegelvloer is na reinigen direct weer begaanbaar en ziet er weer uit als nieuw.